Ήταν ήδη γνωστό ότι ο Ραφαέλ Γκερέιρο δεν ήταν διαθέσιμος, μαζί με τους Σβεν Ούλραϊχ και Σερζ Γκνάμπρι. Δύο άλλοι παίκτες, που πιθανώς πλησίαζαν στην επιστροφή τους, απουσίαζαν επίσης: ο Λέναρτ Καρλ και ο Τομ Μπίσοφ, προς απογοήτευση του Βενσάν Κομπανί.
Ο Βέλγος τεχνικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας ήταν αισιόδοξος την περασμένη εβδομάδα: «Ο Καρλ είναι καλύτερα, έχει ξαναρχίσει την προπόνηση με την μπάλα. Θα μπορούσε να επιστρέψει στην ομάδα την επόμενη εβδομάδα, όπως και ο Μπίσοφ».
Τελικά, οι προβλέψεις του Κομπανί δεν στάθηκαν αρκετές για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών στη σημερινή προπόνηση και κατ’ επέκταση στον αγώνα της Τρίτης (28/4, 22:00) εναντίον της πρωταθλήτριας Ευρώπης.








































































































