
Σε τραγωδία εξελίχθηκε το πρωινό της Πέμπτης (12/2) στον σταθμό Σύνταγμα του Μετρό, όταν ένας 65χρονος άνδρας έπεσε στις γραμμές της Γραμμής 2, χάνοντας τη ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό αποδίδεται σε αυτοχειρία.
Ο σταθμός Σύνταγμα στη «κόκκινη» Γραμμή τέθηκε εκτός λειτουργίας περίπου στις 08:00, προκαλώντας σημαντικές αλλαγές στη ροή των δρομολογίων. Για περίπου δύο ώρες, η κυκλοφορία των συρμών διεξαγόταν τμηματικά στα τμήματα Ανθούπολη–Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη–Ελληνικό, χωρίς στάση στο Σύνταγμα.
Κατά το ίδιο διάστημα δεν ήταν δυνατή η ανταπόκριση μεταξύ των Γραμμών 2 και 3 στον συγκεκριμένο σταθμό. Η Γραμμή 3, ωστόσο, λειτούργησε κανονικά από την αρχή του συμβάντος.
Λίγο πριν τις 10:00, ο σταθμός Σύνταγμα στη Γραμμή 2 επανήλθε σε πλήρη λειτουργία και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε. Το περιστατικό προκάλεσε προσωρινή ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό κατά την πρωινή αιχμή, σε έναν από τους πιο κομβικούς σταθμούς του δικτύου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
Δοκιμή: BYD Sealion 5 DM-i 212 PS
Επίσημο: Το νέο Omoda 5 SHS-H στην Ελλάδα (+τιμή)
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο Skoda Epiq (+video)







































































































