Η αποστολή της ομάδας που είχε εγκλωβιστεί στο Άμπου Ντάμπι λόγω της εμπόλεμης κατάστασης επιστρέφει στην Ελλάδα με πρωτοβουλία της Euroleague.
Η ομάδα Κ18 του Άρη αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφή σύντομα, η αποστολή ήταν εγκλωβισμένη στο Άμπου Ντάμπι λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί και, με πρωτοβουλία της Euroleague, αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Πριν από λίγο η ΚΑΕ Άρης, αλλά και η Aris Alliance η οποία χρηματοδοτεί τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ενημέρωσαν ότι τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν από το Άμπου Ντάμπι με προορισμό την Ελλάδα και ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη.
























![[385168] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ / 2η ΗΜΕΡΑ](https://www.taxispanos.gr/wp-content/uploads/2026/03/6878921-1-scaled-360x180.jpg)















































































