Η Northern Star A.E. πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες τα επίσημα εγκαίνια των νέων της εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη, σε μια εκδήλωση με έντονο κοσμικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον.
Η εταιρεία αποτελεί συνεργασία της Egnatia Group και της Λάμδα Star Α.Ε. και αναλαμβάνει ως νέος εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής των Mercedes-Benz, smart, Omoda και Jaecoo στη Θεσσαλονίκη.
Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» περισσότεροι από 300 καλεσμένοι από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό χώρο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις, να δουν τα τελευταία μοντέλα της Mercedes-Benz, αλλά και να έρθουν σε επαφή με τα νέα μοντέλα των Omoda και Jaecoo.
Ο Γιάννης Καλλίγερος δήλωσε ότι η Northern Star αποτελεί μια σημαντική επένδυση που εκφράζει το όραμα του ομίλου για το μέλλον της κινητικότητας, τονίζοντας παράλληλα ότι στόχος της εταιρείας είναι κάθε επισκέπτης να νιώθει φιλοξενούμενος και όχι απλά πελάτης.
Η βραδιά ξεκίνησε με ζωντανή μουσική από σαξόφωνο, ενώ τις ομιλίες προλόγισε ο διευθυντής καταστήματος της Northern Star, Στράτος Εμμανουήλ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με μουσική από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο, που ανέλαβε τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς.
Με τα νέα εγκαίνια, η Northern Star θέλει να ενισχύσει την παρουσία των Mercedes-Benz, smart, Omoda και Jaecoo στη Βόρεια Ελλάδα, επενδύοντας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κριτίκαρε τη BYD και πλήρωσε μία περιουσία!
Η Liberty Walk κάνει το Nissan GT-R πιο άγριο από ποτέ
Αυτό είναι το νέο Tesla Center στη Βάρης Κορωπίου







































































































