Το Μαρόκο “λύγισε” την μαχητική Αϊτή και το βραβείο του MVP της αναμέτρησης κατέληξε στον δεξιό μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς είχε γκολ και ασίστ.
Ο αρχηγός και ηγέτης του Μαρόκου ήταν δικαίως ο πολυτιμότερος στη νίκη της ομάδας του Μοχάμεντ Ουαχμπί επί της Αϊτής με 4-2, που έδωσε στους Αφρικανούς την δεύτερη θέση του 3ου ομίλου και την πρόκριση στους “32” του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Ήταν εκείνος που ισοφάρισε σε 1-1, σημειώνοντας το πρώτο τέρμα του σε τελική φάση Μουντιάλ, ενώ σέρβιρε το 2-2 για τον Σαϊμπαρί. Άλλη μία κυριαρχική εμφάνιση για τον -κατά πολλούς- κορυφαίο δεξιό μπακ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου την τελευταία διετία.







































































![Κατερίνα Μπέη στο EΡΤnews: «Αν μου έδιναν […] εκατομμύρια για να σταματήσω να γράφω, δεν θα τα έπαιρνα»](https://www.taxispanos.gr/wp-content/uploads/2026/10/katerina-bei-01-360x180.png)

































