Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκαν δύο τουρίστες στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης το πρωί της Τρίτης, 21 Ιουλίου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 8:05 το πρωί ένα άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε ένα ζευγάρι Ελληνοαμερικανών τουριστών. Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, ενώ ο άνδρας πιο σοβαρά στο πόδι.


Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν στο σημείο, έκαναν τουρνικέ στο άνδρα για να σταματήσουν την αιμορραγία ενώ στη συνέχεια έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τους προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου και νοσηλεύονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματά τους δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.


Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών. Τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα, αλλά οι Αρχές θεωρούν ότι αντιμετωπίζει σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος









































































































