Ο Ντράγκαν Σάκοτα παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει παραμένοντας αισιόδοξη.
Το ντέρμπι των “Δικεφάλων” για την 4η αγωνιστική της Greek Basketball League ήταν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με πολύ χαμηλό σκορ, όμως ο Μπριν Ταϊρί έβαλε 28 πόντους και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη με 65-62 απέναντι στην ΑΕΚ στο κατάμεστο κλειστό της Πυλαίας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα:
«Είναι ολοφάνερο ότι είμαστε πίσω, η δουλειά μόλις ξεκίνησε στην ουσία. Μας λείπει η διάρκεια. Μας λείπει το να αντέξουμε 40 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο πέφτει πάντα η διάρκεια μας.
Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές επιθετικά; Αναμφίβολα.. Είναι μακρύς ο δρόμος και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Όταν δεν έχεις δύναμη και ενέργεια δε μπορείς να παίξεις άμυνα».








































































































