Ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει ένσταση για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Άντερλεχτ, με σκοπό να μειωθεί η ποινή του και να είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό με την Μπραν.
Την Δευτέρα 24/08 ο ΠΑΟΚ αναμένεται να καταθέσει ένσταση στην UEFA για την τιμωρία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, προκειμένου να μειωθεί η ποινή του μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στις Βρυξέλλες και να είναι στην αποστολή του “Δικεφάλου του Βορρά” για το δεύτερο ματς στη Νορβηγία.
Θυμίζουμε πως ο Σέρβος εξτρέμ στο παιχνίδι απέναντι στην Άντερλεχτ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και η UEFA τον τιμώρησε με δύο αγωνιστικές. Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να γίνει άμεσα εκδίκαση της υπόθεσης, προκειμένου να παρθεί άμεσα η απόφαση.









































































































