RSS
TwitterFacebookPinterest

genikes-asfaleies-insurance-spanos

Banner-radiotaxi-ermis-spanos-site

Η τιμή του νέου Ford Ranger Raptor στην Ελλάδα

  • Written by:

Το νέο Ford Ranger Raptor, έφτασε στην Ελλάδα και ανακοινώθηκε η τιμή του μαζί με τον υπερ-πλούσιο εξοπλισμό. Με τη σφραγίδα της Ford Performance, το κορυφαίο pick-up στην Ευρώπη αποτελεί και στη νεότερη γενιά του την απόλυτη έκδοση επιδόσεων του νέου Ranger διαθέτοντας ευφυέστερη τεχνολογία μαζί με ωμή και ακατέργαστη δύναμη με πρωτοφανή μηχανική και τεχνική ακρίβεια.{loadposition Fordcarcenter}

Κάτω από το καπό φιλοξενείται ένας προηγμένος κινητήρας βενζίνης 3.0 λτ. EcoBoost, ισχύος 288 PS και ροπή 491 Nm. Σε συνδυασμό με ένα αγωνιστικής προέλευσης σύστημα anti-lag, παρόμοιο με αυτό που είδαμε για πρώτη φορά στα Ford GT και Focus ST, ο κινητήρας επιτρέπει τη στιγμιαία και on-demand αύξηση της ισχύος. Επιπλέον, το μοτέρ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι οδηγοί του νέου Ranger Raptor μπορούν να επιλέξουν τον ήχο κινητήρα που προτιμούν πιέζοντας ένα μπουτόν στο τιμόνι ή επιλέγοντας ένα drive mode που χρησιμοποιεί μία από τις ρυθμίσεις Quiet, Normal, Sport και Βaja.

Ένα γνήσιο off-roader υψηλών επιδόσεων όπως το Ranger Raptor χρειάζεται και τον ανάλογο συνδυασμό αναρτήσεων – γι’ αυτό το λόγο οι μηχανικοί της Ford επανασχεδίασαν πλήρως την ανάρτηση. Ταυτόχρονα, τα νέα αμορτισέρ FOX 2.5” Live Valve Internal Bypass υιοθετούν τεχνολογία αιχμής, με αποτέλεσμα η απόσβεση να προσαρμόζεται στη διαδρομή του αμορτισέρ. Ενώ το hardware της ανάρτησης φέρει την υπογραφή της FOX, η ρύθμιση και η εξέλιξή της πραγματοποιήθηκαν από την Ford Performance, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό μηχανικής με τη βοήθεια υπολογιστή (CAE) και δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες.

Για πρώτη φορά, το Ranger Raptor εξοπλίζεται με ένα προηγμένο σύστημα μετάδοσης με αυτόματη τετρακίνηση, αλλά και ένα νέο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο on-demand κιβώτιο μεταφοράς δύο σχέσεων (αργό/γρήγορο), σε συνδυασμό με εμπρός και πίσω μπλοκέ διαφορικά, ένα πολύτιμο στοιχείο για τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της εκτός δρόμου οδήγησης. Στη διαχείριση όλων των εδαφικών συνθηκών βοηθοί του νέου Ranger Raptor είναι τα 7 επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, στα οποία περιλαμβάνεται και το πρόγραμμα Baja το οποίο είναι προσανατολισμένο για off-road διαδρομές και διαμορφώνει τα ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματος για μέγιστες επιδόσεις κατά τη γρήγορη οδήγηση εκτός δρόμου.

Το εσωτερικό τονίζει με τη σειρά του τον γεμάτο δυναμισμό και ενέργεια off-road χαρακτήρα του Ranger Raptor. Η καμπίνα περιλαμβάνει νέα, σπορ καθίσματα μπροστά και πίσω, τα οποία είναι εμπνευσμένα από μαχητικά αεροσκάφη. Την ίδια στιγμή, οι επιβάτες απολαμβάνουν την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας καθώς στην high-tech καμπίνα δεσπόζει μία πλήρως ψηφιακή οθόνη 12,4” και μία κεντρική οθόνη αφής 12” για την υποστήριξη των συστημάτων συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC 4A® νέας γενιάς της Ford.

Το νέο Ford Ranger Raptor είναι διαθέσιμο για παραγγελία στην Ελλάδα με τιμή που ξεκινά από 69.630 ευρώ. Στον εξοπλισμό του ανήκουν μεταξύ άλλων: 9 αερόσακοι, αυτόνομη πέδηση, διατήρηση λωρίδας, επιτήρηση τυφλών σημείων, adaptive cruise control, 7 επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης, αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος, κάμερα θέασης 360 μοιρών, προβολείς Matrix LED, ηχοσύστημα B&O, ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,4 ιντσών, οθόνη αφής 12 ιντσών, δερμάτινα καθίσματα και πάρα πολλά ακόμα.

The post Η τιμή του νέου Ford Ranger Raptor στην Ελλάδα appeared first on AutoGreekNews.

Πηγή: http://www.autogreeknews.gr/nea

Insurance-spanos-online-asfaleia

banner-ikaros-new